Ankenes skole

Ankenes skole er en barne- og ungdomsskole med 478 elever.

Skolen ligger seks kilometer sør for sentrum i Narvik. Vi satser på et aktivt læringsmiljø og legger vekt på fysisk og sosial aktivitet på og i omgivelsene rundt skolen. Skog og fjell ligger i grensen til skolen, og brukes mye sommer som vinter. Fjære og strand ligger et kvarters gange unna, og brukes til undervisning og turer hele året. Nært skolen finner du ballbinge, lysløype, slalåmbakke og en gapahuk som brukes flittig. Vi har også en idrettshall i umiddelbar nærhet. Den blir brukt til både kroppsøving og større arrangementer. Kulturskolen i Narvik holder også til i samme bygg som ungdomsstrinnet.

Vi har tre skolebygg, som vi kaller lilleskola, storskola og ungdomsskola. 1. - 3. trinn og SFO holder til på lilleskola. 4. - 7. trinn og administrasjonen er på storskola, og 8. - 10. trinn og deler av administrasjonen er på ungdomsskola. Helsesøstrene har kontor på storskola og ungdomsskola.

Ankenes skole

Besøksadresse: Åsveien 47-51, 8520 Ankenes